Awek melayu bayar hutang abang

2K
Share
Copy the link

Cipap sarah semakin basah dengan air mazi. Pak Aji terus mengemudi hingga Sarah melahirkan anak kedua. We all suspek sebab dia nak terus acah sengkek sebab tak nak bayar hutang. Punya la berkira. My dad yang dulu blur sikit pasal perangai dia makin lama makin nampak and adik I yang jenis cool pun dah bertambah2 rasa geram and meluat. We all tau yang dia baru naik pangkat. Happy news mcm ni org yang jujur and tak ada ulterior motive akan share dengan family.

Comments

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *